Min tur snart?

Hei dere.

 

Jeg må si at jeg dag etter dag lurer på når det er min tur til å ha en fantastisk dag uten smerter overhode? Jeg gleder meg til den dagen, om den noen gang kommer da.

 

Jeg er heldig som har barn som elsker meg, venner som er glad i meg, familie som setter pris på meg og en mann som elsker meg masse. Jeg tenker det at det er ikke alle som er så heldig som meg som har så mange gode personer rundt meg. Jeg elsker dere og setter ubeskrivelig stor pris på dere.

Dere vet veldig godt hvem dere er så navn vil jeg ikke skrive, men dere skal vite at jeg er her for dere også :) 

Så hva skal man gjør da ting er smertefult, vel... jeg har tenkt til å sette meg under et pledd, sette på en film og strikke litt. Strikking får meg til å tenke på andre ting, samt at jeg vet at motakerene er glade for det de får. Det er det som gjør det så moro :)

Etter jeg var ferdig med hello kittysettet har jeg begynt på en genser . Jeg har også et par andre planer som kommer etterhvert.

Her er så langt jeg har kommet , så får vi se hvor langt jeg kommer i løpet av dagen da :) 

Rett før jeg skulle gå å legge meg i går, fikk jeg en meldig fra en hyggelig dame som lurte på om jeg fortsatt hadde igjen noen av luene jeg har lagt ut for salg, så da solgte jeg en til henne :)

Om noen skal være int så er det bare å sende meg en privatmeldig eller mail på ritanyhus@gmail.com


#hverdagen #er #tilbake #film #strikke #knitting #knit #salg #sale #order #bestilling #genser #lue #marius #mariusmønster #håndarbeid #håndlaget #håndarbeid #hobby #fun #friends #venner #akershus #sørum #norge #norway

 

Jeg ønsker dere alle en fortsatt fin mandag, og kos dere masse :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ritasunivers

ritasunivers

38, Sørum

Jeg er ei dame på 36 år som kommer fra Skedsmo. Jeg er bosatt i Sørum med mann og barn. Jeg jobber i postnord Logistics på Alnabru til vanlig, men pga nakke og ryggskade er jeg fortiden sykmeldt. Jeg bruker tiden min på å få behandling, håndarbeid, hus, hjem osv.... Min store interesse er håndarbeid og ny spennende mat. Det vil jeg få vist frem i form av bilder sånn etterhvert. Meningen med min blogg er å vise hva jeg fordriver min tid med. Mine hobbyer osv. Kanskje andre som også har plager, kan få noen tips i hvordan man kan sysselsette seg litt uten at man tenker på smertene man har hele tiden.

Kategorier

Arkiv

hits